Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира победата с

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира победата с
Коментари Харесай

Киров: Голът на Жоао Пауло запали искрата

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров разяснява успеха с 4:2 над Верея в мача от 25-ия кръг на Първа лига. „ Канарчетата” се поздравиха с триумфа, който е под номер 700 за отбора, въпреки и да изоставаха в резултата с 1:2 на полувремето.

Ботев отпразнува рождения ден с поврат и 700-на победа

„ Искам да благопожелавам годишнината на всички ботевисти. Най-хубавото в днешната победа е точно това, че успяхме да зарадваме почитателите по някакъв метод. Мачът мина през доста премеждия, с едно извънредно начало и разконцентрирани дейности в нашата отбрана, доведоха до там противникът да поведе с два гола. Хубавото е, че въпреки всичко момчетата демонстрираха темперамент и съумяха да извърнат двубоя”, сподели Киров.

„ Двете обстановки за гола са обстановки, при които няма по какъв начин да се допусне гол в твоята врата, в случай че си съсредоточен. На това приписвам неприятното начало на дуела. Изпълнението на Жоао Пауло възпламени искарата. Страхотно осъществяване на Жоао. Изпълнение, което той може и го е правил доста пъти. Даде подтик на тима, за обърнем. Аз по тази причина държах да бъде притеглен. Познавам доста добре неговите качества и бях сигурен, че ще помогне на тима и все още го прави”, добави той.

„ Имаме по-голямо многообразие в офанзива, което хубаво. Най-важното нещо е да подсилим отбраната за идващите мачове. Имаме един дуел до спирането. Цялото това време ще го използваме, с цел да работим. Сега би трябвало да мислим напълно за дуела с Дунав. Трябва да създадем всичко допустимо да ги разузнаем по най-хубавият метод, да срещнем състезателите и да спечелим и този дуел и тогава ще мислим за прекъсването”, приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР