Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че би

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че би
Коментари Харесай

Треньорът на Борусия : Не мога да обещая титла, но работим за това

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич съобщи, че би бил удовлетворен от представянето на своя отбор, когато хората напущат стадиона с чувството, че нямат самообладание да се върнат.

„ Искам това да се случи още веднъж. Искам почитателите да преживеят сходни моменти още веднъж. Тогава персонално аз ще съм благополучен “, разяснява Терзич пред клубната телевизия.

Попитан кой ще завоюва купата в Бундеслигата през сегашния сезон, той не даде безапелационна прогноза. „ Този, който завоюва най-вече точки “, отговори треньорът на Борусия и продължи: „ Знам какво имате поради с този въпрос. Може да сте сигурни, че не желаеме нищо по-силно от това. Сигурен съм, че Борусия Дортмунд още веднъж ще бъде първенец, просто не знам по кое време тъкмо. Работим крепко за това. Всеки ден. “

„ Ще създадем всичко, с цел да върнем Борусия на върха и почитателите отново да честват с тима на площада в Дортмунд. За страдание, никой не може да подсигурява или да ни каже, че ще стане по този начин. Не мога да обещая това. Мога единствено да обещая, че ще работим съществено всеки ден. Знаем, че нищо не идва безплатно, само че ние също не желаеме това, а ще работим, с цел да го реализираме “, сподели още Един Терзич.

39-годишният експерт разкри за какво направи 19-годишния англичанин Джуд Белингам трети капитан на тима. „ Направих го, тъй като той може да се оправи. Джуд не е локален, само че съставлява характера на нашия район.. Не ме интересува на какъв брой е години или какъв брой висока е трансферната му цена. Интересува ме какво дава на тима. Знам, че това изпълва Джуд с горделивост. Тази отговорност не е подарък. Джуд си я заслужи “, безапелационен бе Терзич за перспективния футболист.

По тематиката за нападателите в отбора, старши треньорът съобщи: „ Нападателите се правят оценка от феновете по това какъв брой гола бележат. Още при първия ни диалог споделих на Антони Модест, че задачата му в Дортмунд няма да е лесна. Но аз не го правя оценка единствено по головете, а по още доста неща и мисля, че той се показа на равнище в последните седмици. Да, Себастиен Алер трябваше да е главният ни нападател и ще бъде подобен. Тони Модест ще ни помогне с положително показване, до момента в който Себастиен се върне. Сигурен съм, че Тони ще бъде страховит голмайстор за нас, до момента в който този миг настъпи. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР