Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич, коментира отпадането

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич, коментира отпадането
Коментари Харесай

Терзич: Челси заслужаваше да продължи

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич, разяснява отпадането на тима от Шампионската лига след загубата с 0:2 от Челси. Специалистът твърди, че двата тима са били равностойни, само че въпреки всичко Челси е заслужил да продължи напред.

„ Трудно е да приемем подобен резултат, доста сме разочаровани. Това бяха два доста интензивни мача. През второто полувреме демонстрирахме превъзходство в играта, създадохме доста положения, само че те се оказаха незадоволителни. Излишно е да споделям, че Челси заслужаваше да продължи напред поради метода, по който изиграха тези два мача. Но ние също заслужавахме и двата мача бяха много равностойни “, разяснява Терзич.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Борусия (Дортмунд) отпадна откакто завоюва първият мач на немска земя с 1:0, само че силите в реванша в Лондон не стигнаха на германците да задържат преднината си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР