Старши треньорът на Бохум Томас Райс беше уволнен след шестте

...
Старши треньорът на Бохум Томас Райс беше уволнен след шестте
Коментари Харесай

Последният в Бундеслигата се раздели с треньора си

Старши треньорът на Бохум Томас Райс беше уволнен след шестте следващи загуби, с които стартира отборът в Бундеслигата. Поредното проваляне за Бохум пристигна в събота, когато тимът отстъпи с 1:3 на новака Шалке. Временно треньорските функционалности ще бъдат поети от Хайко Бучер, който е ментор на тима до 19 години. Неговият дебют ще бъде в неделя при семейството на Кьолн. 

" Спешно би трябвало да намерим решения на доста сложната спортна обстановка, в която се намираме ", съобщи спортният шеф на клуба Патрик Фабиан. През предишния сезон Бохум бе дилетант в Бундеслигата и под управлението на Райс впечатли с представянето си, записвайки победи над първенеца Байерн Мюнхен и локалния противник Борусия Дортмунд. 

Наставникът обаче по този начин и не съумя да се разбере за нов контракт с управлението, като контрактът му изтичаше в края на актуалната акция. Райс от дълго време предизвести, че пред отбора се задават сложни дни, откакто Бохум похарчи минимум средства за нови попълнения от всички 18 тима в елита на Германия. В класирането в Бундеслигата след шест кръга Бохум е на последното 18-о място с нула точки, на пет точки от избавителния бряг.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР