Старши треньорът на БК Черно море Тича Кирил Болшаков говори

...
Старши треньорът на БК Черно море Тича Кирил Болшаков говори
Коментари Харесай

Болшаков след загубата на Черно море Тича от Левски: Грешките ги отдавам на младостта

Старши треньорът на БК Черно море Тича Кирил Болшаков приказва за уеб страницата на НБЛ след загубата на неговия Черно море Тича от Левски. В среща от шампионата домакините отстъпиха със 73:91.
Треньорът на " моряците " показа за nbl.basketball.bg, че отдава грешките на младостта.

Кирил Болшаков, старши-треньор на Черно море Тича:

„ Мачът мога да го разделя на игрови моменти – позволени неточности и играта на терена. Като цяло играхме почти добре, като противникът ни превъзхожда. Направихме 5 ненужни неточности, това не бяха неточности в комплицирана обстановка, разликата стана огромна и играта отиде под контрола на Левски. Загубихме и битките. Тези неточности ги приписвам може би на младостта, може би на неопитността, не зная, само че не ги вършим за първи път. В простите разигравания губим топката, при комплицираните обстановки ние играем обикновено. Не се окайвам, само че от това съм доста неудовлетворен. Трябва да работим върху това. “

Иван Спиров, Черно море Тича в мача:

„ Добре играхме в мача, удовлетворен съм. Борихме се мъжки до края и колкото ни разрешават опциите сега, тъй като сме с малко по-къса ротация. Надявам се да приключим сезона както би трябвало, да продължим да упражняваме крепко и да играем крепко. Гледаме положително, упражняваме крепко и вероятно да се подготвим за идващия сезон, с цел да сме още по-добре.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР