Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Николай Киров: Искам да виждам повече агресия и самочувстие от футболистите

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа мнението си след дуела с Черно море, приключил наедно 1:1. Наставникът на заралии съобщи, че всяка извоювана точка е жизненоважна за тима и изрази вяра, че ще вижда повече експанзия и самочувствие от своите футболисти в идващите мачове.
 Берое изненада Черно море във Варна с гол от тъч Берое изненада Черно море във Варна с гол от тъч
" За нас всяка една точка е жизненоважна в този миг. Има доста неща има откъм играта, които ще разясняваме с футболистите. Доста страхливо начало. Минути, в които липсваше експанзията в нашия тим. Стояхме надалеч от съперниците, оставяхме им пространства. През втората част се трансформираха нещата. Влезе човек, който даде по-голяма експанзия в средата на терена и съумяхме да отбележим един гол.



Знаем по какъв начин се играе на " Тича ". Отборът на Черно море има доста бързи състезатели в предни позиции. 

За нас е значимо, в случай че може да вземем точки във всеки един дуел, защото сме обратно в класирането. Имаме много неща, които да подобряваме по играта на тима и би трябвало да се концентрираме там.



Програмата е такава, каквато е. За мен е по-важно да подобряваме нашата игра и взаимовръзките, когато топката е в нас. Там към момента изпитваме компликации, което си има и своето пояснение. Концентрирани сме върху работата, която би трябвало да свършим. И в случай че я свършим по добър метод, няма метод да не се отрази в дуелите. 



Далече сме от това, което желая да виждам. Искам повече игра с топката. Днес, през втората част, стояхме малко по-добре по отношение на последния дуел. 

Искам да виждам експанзия и повече самочувствие с топката. На този стадий се съобразаяваме с това, с което разполагаме ", съобщи Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР