Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не спести суперлативите

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не спести суперлативите
Коментари Харесай

Хари Кейн никога не губи увереността си, доволен е Томас Тухел

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не спести суперлативите си за Хари Кейн след успеха на баварците с 2:1 над Галатасарай в мач от група " А " на Шампионската лига.

Успехът класира Байерн за осминафиналите на шампионата като победител в групата, а Кейн вкара и двете попадения за триумфа над първенеца на Турция.

" Взехме Хари Кейн, тъй като той може да взема решение освен мачове като този, а и всеки един различен. Той знае по какъв начин да отваря пространства, а отваря играта и да основава обстановки. Освен това в никакъв случай не губи увереността си. Всички знаят какво може да съставлява един нападател, когато е в темп ", сподели Тухел.

" Приемаме неговите голове за даденост, тъй като той ги вкарва непрекъснато към този момент повече от десетилетие. Разбира се, смяната на клуб и страна идва за първи път в неговата кариера, само че е хубаво, че той се приспособява толкоз бързо. Той не се опасява да поема отговорност, тъй като е огромна персона ", добави немският експерт.

" Хареса ми този мач. Видях доста сила. Днес бяхме нападателни, остри и това доста ми хареса. През първото полувреме ни липсваше точност във финалната третина на игрището и мисля, че можеше да използваме по-добре ситуациите си. Просто не успявахме да вкараме задоволително хора в наказателното поле. През второто полвреме имахме и малко шанс с анулирания гол на Галатасарай, само че въпреки всичко успяхме да използваме нашите шансове. Последната седмица беше тежка за нас с гостуването в Дортмунд и през днешния ден си личеше това. Но да имаме 12 точки и да сме на върха в групата е ужасно. Това беше нашата цел ", приключи Томас Тухел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР