Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел, коментира загубата

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел, коментира загубата
Коментари Харесай

Тухел: Нямам обяснение за случилото се

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел, разяснява загубата на неговия от тим с 1:3 от Република България Лайпциг в мач от 33-ия кръг на Бундеслигата. Според наставникът на баварците неговите играчи прекомерно рано са се отказали да се борят за по-убедителна победа, откакто поведоха в 25-ата минута.

„ Започнахме добре мача. Поведохме и можехме да вкараме втори гол. След 30 минути спряхме да играем. През второто полувреме не бяхме на терена. Не мога да го обясня. Виждам, че тимът е в положително въодушевление по време на тренировките, а и си починахме добре преди този мач. Нямам пояснение за случилото се “, сподели Тухел след мача.

Загубата отваря страхотна опция за преследвача Борусия (Дортмунд), в случай че завоюва идния си мач в днешния 21 май (неделя) против Аугсбург, да стартира заключителния 34 кръг от шампионата като водач в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР