Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик е твърд в

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик е твърд в
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Няколко анархисти засенчиха отбора ми

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик е корав в мнението си, че ще се бори с всички сили против тези последователи на клуба, които скандализираха в миналия мач против Хофенхайм. В събота срещата в Зинсхайм беше прекратена поради транспаранти с обидни текстове, издигнати от ултрасите в символ на митинг против Германския футболен съюз и президента на Хофе Дитмар Хоп. Тогава Флик застана пред бранша с тези ентусиасти и разпалено ги приканваше да скрият плакатите.

“И през днешния ден бих реагирал по същия метод - съобщи наставникът. - Представянето на тима ми беше засенчено от личните му почитатели. Няма по какъв начин да приема това. Силната ни игра остана на назад във времето поради няколко от тези анархисти.”
 Румениге заплаши почитателите на Байерн със сурови ограничения
Във вторник баварците гостуват на Шалке 04 в среща от 1/4-финалите за Купата на Германия. “Дано на следващия ден да не се стига до такива неща. Искам да гледаме футбол и по-добрият да победи”, добави Флик.

От Шалке 04 към този момент се заканиха, че тимът ще напусне терена още при появяването на сходни плакати и въобще няма да чакат решение на рефера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР