Старши треньорът на баскетболния Цървена звезда Душко Иванович нарече гръцкия

...
Старши треньорът на баскетболния Цървена звезда Душко Иванович нарече гръцкия
Коментари Харесай

Душко Иванович: Основната ни задача беше да спрем Везенков

Старши треньорът на баскетболния Цървена звезда Душко Иванович назова гръцкия Олимпиакос „ явен любимец за Финалната четворка “ и посочи играта на своя отбор против българина Александър Везенков като основна за успеха. Сръбския тим надигра Олимпиакос, чийто екип носи Везенков, като посетител в Пирея, Атина с 90:86 в 15-ия кръг на баскетболната Евролига.
 Геният на Душко остави Везенков и Олимпиакос на губещия път в Евролигата Геният на Душко остави Везенков и Олимпиакос на губещия път в Евролигата
Задачата да лимитират успеваемостта на Александър Везенков е била измежду главните за баскетболистите на Цървена звезда, изясни Иванович. Българинът, който е измежду водещите изпълнители и борци в шампионата, приключи с 13 точки и 6 битки.

„ Трябваше да спрем Везенков. Освен в първите 20 минути, когато имахме проблем с битката под коша, подобрихме представянето си през второто полувреме и направихме каквото би трябвало, с цел да спечелим мача “, сподели Душко Иванович.
 Барцокас: Имаше някои отсъждания, които ме шокираха Барцокас: Имаше някои отсъждания, които ме шокираха
В идващия си мач Олимпиакос има посещение на АЕК на 28 декември в гръцкото състезание, а два дни по-късно за Везенков и съотборниците му следва посещение на Панатинайкос в 16-ия кръг на Евролигата.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР