Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо се сбогува

...
Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо се сбогува
Коментари Харесай

Пабло Ласо: Мога да кажа единствено хубави неща за Кампацо

Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо се сбогува с един от своите водачи. Плеймейкърът на отбора Факундо Кампацо изигра последния си мач с белия екип, преди прекосяването си в тима от НБА Денвър Нъгетс. Аржентинецът вкара 20 точки за успеха над Манреса, а след дуела Ласо подчертава върху метода, по който Факу е израснал през всичките тези години.
" Запознах се с Факу преди пет-шест години, когато дойде в Мадрид. Очевидно е, че не се усъмних в неговите качества. Той съумя да покаже личностно развиване, което му оказа помощ да израсне като състезател. Това приказва доста за него. Първата му година беше сложна, тъй като пристигна от Аржентина и срещна конкуренция в лицата на Серхио Люл и Серхио Родригес. Но той постоянно се е държал доста положително с останалите и това му оказа помощ да се трансформира в играча, който е в този момент. Мога да кажа само хубави неща за Факу.

Той е състезател, който постоянно е успявал да пораства, даже и в неприятни моменти. Винаги съм бил доста придирчив към него. Опитвал съм се да му оказа помощ да усъвършенства дадени аспекти от играта си и той постоянно е бил доста схватлив. Имал е и положителните, и неприятните си моменти, само че постоянно е разполагал с концепцията да продължава да пораства като състезател. Идването му в тима беше доста положително, а растежът му също. Изключително съм благополучен от това по какъв начин той съумя да се приспособява към тима още от първия ден, както и от противоположното ", съобщи експертът за своя състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР