Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към

...
Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към
Коментари Харесай

Старши-треньорът на Олимпиакос с ласкави думи за Везенков

Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към интервала си в Барселона през сезон 2016/2017, когато в състава на каталунците бе и българинът Александър Везенков.

„ Направих неточности. Имах опцията да пребивавам във приказен град като Барселона, да съм треньор на приказен тим, да доведа фамилията си с мен и да бъдем дружно “, описа 57-годишният експерт в програмата на DAZN - `The Coaching Experience`.

„ Беше все едно да съм в парадайса. Но краят беше като меланхолия за мен “, посочи Барцокас.

Гръцкият треньор дойде в Барселона през лятото на 2016 година след сполучлив следва в съветския Локомотив Кубан, с който взе участие във Финалната четворка на Евролигата. Сезонът с каталунския отбор обаче не се разви съгласно упованията и Барцокас трябваше да се раздели с Барселона през лятото на 2017 година.

При каталунците, по времето на Йоргос Барцокас, Везенков получаваше малко игрово време и имаше непостоянна роля в състава, само че в този момент е измежду водачите на Олимпиакос.

„ Той прави отличен сезон “, съобщи Барцокас във връзка българинът, който е любимец за оценката за Най-полезен играч тази година в Евролигата.

„ Саша направи отличен сезон и предходната година, само че тази е още по-добре. Не единствено поради статистиката му, само че поради въздействието му върху играта ни “, добави старши треньорът на гръцкия Олимпиакос, който е водач във краткотрайното класиране в Евролигата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР