Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че отборът му

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че отборът му
Коментари Харесай

Шави: Намираме се в неприятна ситуация, мачът с Интер е като финал за нас

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че тимът му се намира в сложна обстановка след загубата от Интер с 0:1 на " Джузепе Меаца ". Младият експерт обаче е сигурен, че на следващия ден неговият тим може да си отмъсти и да завоюва на " Камп Ноу ", в случай че този път покаже по-добра игра в офанзива против " нерадзурите ".

" Очакваме един по-дефанзивен Интер, в сравнение с в Милано. Трябва да приличаме малко на Барса от последните 20 минути в Милано. Това е край и нямаме право на неточности. С помощта на почитателите се надяваме това да бъде магическа нощ. Ще се впуснем в офанзива, само че би трябвало опитите ни да бъдат по-добри. В предишния мач не разбрахме добре ролята на Рафиня и Маркос Алонсо. Ще променим нещо, с цел да нападаме доста по-добре. Трябва да сме по-агресивни. За нас са значими единствено трите точки, нужно е да бъдем по-смели. Преди седмица не направихме това, което трябваше, само че на следващия ден имаме опция да играем у дома. Това е край и ще дадем всичко от себе си.
 Барселона ще построи скулптура на Лионел Меси
Барселона ще построи скулптура на Лионел Меси

Решението към този момент е взето ", сподели Жоан Лапорта

" Намираме се в неприятна обстановка в Шампионската лига, само че ще подходим по най-хубавия вероятен метод, като бъдем нападателни. Ще се опитаме да бъдем нападателни и да се погрижим трите точки да останат у дома. Опитвам се да бъда благ към играчите ми, които обаче би трябвало да гледат на мача като на край. Това е като реванш от осминафиналите. Ролята на последователите ни ще бъде фундаментална. Те го знаят и всички билети са разпродадени. Утре още от първата минута " Камп Ноу " би трябвало да бъде врящ казан. Каквото и да стане, ще дадем всичко, с цел да може трите точки да останат тук.

Винаги съм оптимист и желая да видя играта ни от второто полувреме в Милано и от първото против Селта. Утре не трябва да смъкваме гарда в нито един миг. Имаме гений, както и предпочитание за реванш поради станалото в Милано. По принцип на следващия ден няма да разчитаме на Жул Кунде, само че за неделя може да е подготвен. Струва ми се добре, само че всичко зависи от неговото чувство. Според мен да, може да е на линия за Ел Класико. Дали ще приема победа с 1:0? Не, по-добре да е с 2:0. Ако вкараме още в 1-вата минута, още по-добре, само че ще играем 90. Трябва да знаем по какъв начин да нападаме по-добре. Ако нападаме като през второто полувреме в Милано, аз съм оптимист ", разяснява Чави на днешната си конференция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР