Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес приветства завръщането на Педри

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес приветства завръщането на Педри
Коментари Харесай

Шави: Представихме се добре без някои ключови играчи

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес приветства завръщането на Педри и Френки де Йонг в състава на каталунците откакто полузащитниците към този момент са подготвени за игра. Педри не е играл за Барселона от равенството 2:2 с Манчестър Юнайтед в Лига Европа през февруари. Очакваше се той да се върне на терена за срещата с Реал Мадрид в Ла Лига през предишния месец, само че възобновяване му се забави и той пропусна общо 11 мача за Барселона.
 Симеоне е впечатлен от работата на Шави в Барселона
Симеоне е впечатлен от работата на Шави в Барселона

Каталунците са водачи във краткотрайното класиране в испанската Ла Лига с 11 точки задатък пред втория Реал (Мадрид)

Френки де Йонг не игра в четири срещи за каталунския гранд.

" Педри ще ни помогне, а също и Френки. Те са доста значими за тима, макар че изиграхме положителни мачове и без тях ", разяснява Шави.

" В последна сметка е значимо да следваме проекта си за даден мач. Представихме се добре без някои основни състезатели. Педри комбинира чудесно с Роберт Левандовски, тъй че завръщането му е добра вест ", добави наставникът на Барселона.

" Имаме значимо преимущество в Ла Лига и би трябвало да се възползваме. Вината ще бъде наша, в случай че не успеем да спечелим купата. За нас към този момент всеки мач е като край. Ако победим Атлетико, ще ги отстраняваме като противник за трофея. В добра обстановка сме, само че не можем да се отпускаме. Чака ни сложен дуел, тъй като Атлетико Мадрид е най-хубавият тим в шампионата сега ", сподели Шави Ернандес преди дербито с мадридчани в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР