Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен беше ядосан след драматичното

...
Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен беше ядосан след драматичното
Коментари Харесай

Сетиен: Футболът е несправедлив, вече нямаме право на грешка

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен беше сърдит след трагичното тъждество против Селта (2:2). Каталунците изпуснаха успеха в последните минути, а Сетиен съжаляваше за многото пропуски преди почивката.

" Съперникът рискува доста в последните минути и стигна до гол, който му донесе точката. Не трябваше да позволяваме това да се случи, тъй като играхме доста по-добре от Селта през първото полувреме. Тогава трябваше да водим безапелационно. Да, футболът е неправдив. Невероятно е по какъв начин ударът с глава на Жерард Пике не се трансформира в гол. Направихме доста хубави неща в мача ", разяснява Сетиен.

Setién: " We lack the strength to transform our dominance into goals. In the first half we could have solved the game. "
— barcacentre (@barcacentre) June 27, 2020 " Определено ни липсва това да се възползваме от ситуациите си. Превъзходството ни преди почивката трябваше да се претвори в следствие, след който умерено да доиграем срещата. Понякога голът е въпрос и на шанс. Вярно е, че преди 11 мача водехме с две точки пред Реал Мадрид, а в този момент те могат да получат същото преимущество. Вече съвсем нямаме право на неточност. Трябва да спечелим всичките си мачове до края и да разчитаме Реал да загуби някъде ", призна наставникът на Барса.

Треньорът на Селта Оскар Гарсия пък посочи, че неговият отбор е можел даже да завоюва мача.

Óscar García elogia a sus jugadores tras el #CeltaBarça: " Tiene mucho mérito como jugamos la segunda parte " https://t.co/QKgOsjy97N
— Faro de Vigo (@Farodevigo) June 27, 2020 " Избрах състав, който имах вяра, че е кадърен да победи. Имахме проблеми с някои играчи против Реал Сосиедад, които не бяха в положение да останат на терена през всичките 90 минути. Днес не желаех да пожертвам с тях. През първото полувреме не бяхме задоволително решителни, само че по-късно започнахме да играем много по-добре и можехме дори да победим. На почивката споделих на момчетата, че желая да са смели, тъй като преди този момент подхождаха с прекомерно огромен почит към съперника ", показа Гарсия.

" Като цяло се справихме. Преди подобен мач си мислиш, че една точка би била добре пристигнала, само че в този момент го има и съжалението, че не спечелихе ", добави натавникът на тима от Виго. Ла Лига 32 кръг, събота 27 юни  Селта 2:2краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР