Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не спести похвалите си

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не спести похвалите си
Коментари Харесай

Валверде: Меси прави от ни

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не спести похвалите си за звездата на отбора Лионел Меси. Аржентинецът за следващ път съвсем самичък изкова успеха на каталунците над Ейбар с 6:1 в мача от петия кръг на Ла Лига. Меси се разписа на 4 пъти за успеха, а другите две попадения бяха дело на Паулиньо и Денис Суарес.

„ Не знам какво да кажа за Меси. Той е един от най-интелигентните състезател, които съм виждал на футболния терен. Той е невероятен. Днес ще играхме друго без Луис Суарес, само че Меси си е същият, където и да го сложиш. От мач, в който наподобява, че нищо кой знае какво няма да се случи, той може да сътвори нещо неповторимо за нас и извънредно за съперника”, сподели Валверде.

5 от 5 за Барса, Меси свети при погром над Ейбар

„ Това, че осъществя 4 гола към този момент не са вести. Направи го се, правил го е и преди в доста други мачове. Той обича футбола, любува му се и в никакъв случай не му омръзва да побеждава”, добави наставникът на „ блаугранас”.

„ Паулиньо въпреки това внася нещо ново в играта ни. Нещо, което не сме има в състава. Той прави доста положителни включвания и. В началото беше леко неорентиран, само че бързо влиза в ритъм”, разяснява Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР