Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес заяви, че не е

...
Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес заяви, че не е
Коментари Харесай

Чави: Не е лесно срещу отбори, които се борят за живота си

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес съобщи, че не е разтревожден от нулевото тъждество против Жирона. “Блаугранас ” не вкараха гол във втори следващ мач, откакто в средата на предходната седмица бяха разгромени с 0:4 от Реал Мадрид в реванша от полуфиналите за Купата на краля. 

“Не съм обезпокоен. Интересува ме само да станем първенци. В добра позиция сме да го реализираме ”, стартира Чави. 

“Опитахме се да спечелим. Направихме добър мач, имахме доста положения против стабилен съперник, само че ни липсваше финалното допиране. Заслужавахме успеха. Ако гледаме единствено резултата, не можем да се радваме на едната точка. Но разликата с втория към този момент е 13 точки, а до края остават 10 кръга ”, разяснява наставникът на Барса. 

“Ако бяхме вкарали гол до почивката, всичко щеше да е друго. Не е елементарно, когато се изправяш против тимове, които се борят за живота си ”, добави Чави. 

Барса не позволи гол в 21-ви мач от Ла Лига през сезона. Рекордът на каталунците за най-вече сухи мрежи е 24 от сезон 1986/87.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР