Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че е разочарован

...
Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че е разочарован
Коментари Харесай

Чави: Трябваше да си решим мача, когато можехме

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че е отчаян от равенството в дербито с (2:2). Неговият отбор стигна до точката с гол надълбоко в добавеното време на, само че преди този момент Барса пропусна много положения.

“Мисля, че можехме да победим. Имахме благоприятни условия да поведем с 2:0. Дори при 1:1 създадохме положения, само че вместо това допуснахме неточност и противникът вкара втори гол ”, разяснява Чави.

“Да, когато отбележиш в края, чувството е, че си спечелил точка. Но в случай че проучваме целия мач, трябваше да победим. Играхме по-добре от съперника и е тъпо, че не взехме решение всичко в наша изгода, когато можехме да го създадем. Ако бяхме вкарали втори гол, всичко щеше да е доста друго ”, добави някогашният халф.

"We need to be more effective "

— Xavi after
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Под негово управлението тимът е без загуба в 8 следващи мача в - 4 победи и 4 равенства. Авторът на изравнителния гол към този момент има 4 попадения през сезона, а с повече в шампионата е единствено (8).

Любопитен е и различен факт: Барса може да се похвали с цели 10 гола с глава - повече от всеки различен тима в. Толкова попадения с глава “блаугранас ” осъществиха и през сезон 2016/17, само че във всички 38 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР