Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг продължава да бъде

...
Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг продължава да бъде
Коментари Харесай

Ман Юнайтед иска Почетино през лятото, но има и сериозен резервен вариант

Старши треньорът на Аякс Ерик загар Хаг продължава да бъде в проектите на Манчестър Юнайтед за нов управител на отбора след края на сезона. „ Daily Mail “ твърди, че „ алените дяволи “ ще се извърнат към наставника на амстердамци, в случай че британския клуб не успее в опита си да притегли Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен.

Твърди се, че Тен Хаг се интересува от работата в Юнайтед и Аякс няма да му пречи, в случай че желае да напусне в края на сезона, макар че 51-годишният експерт има контракт с нидерландския първенец до лятото на 2023 година.

Двата клуба се радват на положителни връзки и изпълнителният шеф на Аякс Едвин ван дер Сар, който е някогашен вратар на Ман Юнайтед, имаше основна роля в прехвърлянето на Дони ван де Беек за 40 милиона пуда на „ Олд Трафорд “ през лятото на 2020 година.

Тен Хаг се счита за един от най-прогресивните треньори в Европа и от Тотнъм също имаха интерес той размени Жозе Моуриньо, преди обаче да удължи контракта си Аякс през април.

Иначе Ралф Рангник ще застане отпред на Ман Юнайтед до края на сезона, като се чака от клуба да го разгласят публично напълно скоро. В неделното посещение на Чели обаче отборът ще бъде воден от Майкъл Карик.

EXCL: Manchester United will turn to Ajax boss Erik ten Hag if they CANNOT seal a deal to bring Mauricio Pochettino to Old Trafford | &
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР