Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че в

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че в
Коментари Харесай

Симеоне обясни за тайната среща с Дибала

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че в реалност се е срещнал с футболиста на Ювентус Пауло Дибала. В последна сметка обаче двамата не са имали предварителна сделка. Наставникът на "дюшекчиите " разкри, че двамата са се засякли в ресторант в Мадрид и са разменили по няколко думи.

La Gazetta dello Sport: Има предварителна сделка сред Дибала и Атлетико

"Истински позор е, че медиите от време на време сервират подправена информация. По този метод хората почват да губят религия в публицистиката. Не би трябвало да е по този начин, само че информация, която не е подкрепена със фотоси и доказателства, основава комплициране и недоразумения. Това не е добре, само че живеем в свят, в който би трябвало да се оправим с това ", стартира Симеоне.

Атлетико Мадрид отхвърли да има сделка с Дибала

"Да, с Дибала се срещнахме в ресторанта. Говорихме и му споделих какво мисля за него, а точно, че е отличен състезател. Той вечеряше с двама свои другари, а аз бях самичък. Това е, няма нищо повече. След това някои медии преувеличиха обстановката ", добави той.

Според информациите в испанските медии Атлетико Мадрид ще би трябвало да извади най-малко 150 милиона евро, в случай че желае да си обезпечи услугите на аржентинския нападател.

Припомняме, че Дибала подписа нов контракт с торинци през април 2017 година и сега е един от най-добре платените играчи в Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР