Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че не

...
Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че не
Коментари Харесай

Аталанта може да остане без треньор след края на сезона

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини съобщи, че не е сигурен дали ще остане в клуба след края на този сезон.

„ Бергамаските “ не са в добра форма в последните месеци и може да не се класират за евротурнирите за първи път от сезон 2015/2016 насам.

„ Много съм завързан към този клуб и почитателите му. Подписах нов контракт през ноември, само че е ясно, че нещата се трансформираха, и всичко зависи какво ще решат от клуба. Не сме обсъждали тази тематика, само че аз съм отворен за всички разновидности. Ако продължим по този начин, аз ще го приема с възторг. Без значение от това какво ще се случи с мен или играчите, аз се надявам Аталанта да продължи да се развива и да се оправя все по-добре “, сподели Гасперини след успеха с 3:1 над Специя в неделя.

„ Не е елементарно за град като Бергамо да получи самопризнание от целия свят. Постигнахме изключителни резултати, само че в случай че ме питате дали Аталанта може да завоюва Скудетото, Шампионската лига или Лига Европа, ще ви отговоря, че това се случва на един на всеки 10 хиляди тима. Революционализирахме състава спрямо отпреди шест години и имахме огромен триумф. Определението на критиците, че този сезон е неуспех, е доста странна гледна точка”, разгласи още италианецът.

Should Gasperini continue at Atalanta⁉️
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР