Старши треньорът на Арда Стамен Белчев може да вземе крайни

...
Старши треньорът на Арда Стамен Белчев може да вземе крайни
Коментари Харесай

Стамен Белчев взима мерки срещу головата суша на Арда

Старши треньорът на Арда Стамен Белчев може да вземе крайни ограничения по повод головата суша, налегнала отбора му. В трите следващи дуела напролет с Лудогорец, Ботев Пд и Пирин Бл кърджалийци не съумяха да се разпишат нито един път. В тях на върха на офанзивата стартира Тонислав Йорданов. Очаква се експертът да го забие на пейката за семейството против Берое в понеделник, написа " Тема спорт ".

В клуба вършат всичко допустимо да уредят последните си две нови попълнения, които са точно нападатели. Това са Ласане H " Диайе и досегашният футболист на Аланияспор Ел Мами Тетах. Те бяха привлечени с помощта на връзките на спортния шеф Ивайло Петков в Русия и Турция. С оглед головата отпадналост алтернативата пред Белчев е точно слагането на някой всред Н " Диайе или Тетах на върха на офанзивата. Затова се чака те най-сетне да бъдат картотекирани в БФС за конфликта с Берое в понеделник.
 Арда притегли Мартин Луков
Арда притегли Мартин Луков

стражът ще бъде част от кърджалии до края на сезона

Дебют против заралии ще запише вратарят Мартин Луков. Той бе притеглен преди дни, като се смяташе, че ще подпише точно с Берое, само че в последна сметка е избрал предлагането на Арда, където е получил увещание за титулярно място. Отделно за привличането му значима роля е изиграл точно Ивайло Петков, с който Луков работи в Дунав Русе. Вратарят е избрал кърджалийци поради него, макар че препоръчаните му условия от Стара Загора са били по-добри. Досегашният титуляр под рамката за сините Християн Василев ще остане на пейката. Както е известно, другата алтернатива за поста Васил Симеонов е с травма.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР