Старши треньорът на Александър Тунчев сподели впечатленията си от победата

...
Старши треньорът на Александър Тунчев сподели впечатленията си от победата
Коментари Харесай

Тунчев: Левски е в подем, чака ни много труден мач

Старши треньорът на Александър Тунчев показа усещанията си от успеха над в последната контрола преди подновяването на шампионата. “Смърфовете ” биха с 1:0 с гол от фаул на. Неофициален дебют направи нападателят.

“Получи се прекрасен мач. е сериозен тим, който е претендент за влизане в. Проверката беше сериозна. Доволен съм от старанието на момчетата. Създадохме няколко обстановки, отбелязахме единствено един гол, само че радващото е, че ние не допуснахме подобен ”, сподели Тунчев.
 Боруков: От Локо бяха най-настоятелни и най-коректни във всяко едно отношение Боруков: От Локо бяха най-настоятелни и най-коректни във всяко едно отношение
“Ако мога да обобщя подготовката, значително терените не бяха това, което чакахме. Те ни попречиха да развием нещата, които искахме. Също по този начин попречиха и на метода на игра, който желаехме да практикуваме. Но в случай че погледнем нещата от физическа позиция, сме добре ”, разяснява наставникът на “смърфовете ”.

“Доволен съм от прехвърлянето на Боруков, той е младо момче, перспективно. Видяхте какъв сезон направи с Етър. Там сподели, че е добър нападател. Радващо е, че успяхме да го притеглим в нашия тим. Така конкуренцията ще е по-голяма ”, добави Тунчев.
 Вижте напредъка на стадион Вижте напредъка на стадион "Локомотив " в Пловдив
В първия пролетен кръг Локо (Пд) гостува на “Герена ” на 19 февруари.

“Очаква ни сложен мач против. Към момента “сините ” са в огромен напредък, а има и еуфория измежду техните последователи. Ние ще се постараем да се подготвим за конфликта ”, приключи треньорът на.

“Тема

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР