Старши треньорът Карло Анчелоти отказа да критикува Реал Мадрид за

...
Старши треньорът Карло Анчелоти отказа да критикува Реал Мадрид за
Коментари Харесай

Анчелоти защити футболистите след първата загуба на Реал

Старши треньорът Карло Анчелоти отхвърли да подлага на критика Реал Мадрид за задаващата се " рано или късно " загуба, само че вратарят Тибо Куртоа не бе удовлетворен от представянето на тима в отбрана при провалянето с 2:3 против Лайпциг в мач от Шампионската лига.

" Не съм сърдит. Загуба като загуба, която е дразнеща, само че не вреди кой знае какъв брой на тима. Все трябваше и да паднем рано или късно и съм на мнение, че не можем да си позволим да гледаме обратно. Продължаваме единствено напред ", сподели Анчелоти.

" Нямам право да подлагам на критика тим, който се показва толкоз добре. От загубите научаваш повече, в сравнение с от 10 следващи победи. По принцип сме доста мощни при статичните положения, само че довечера това липсваше ".

Именно статичните положения бяха главната рецензия на Куртоа, откакто Реал Мадрид позволи два гола по този метод.

" Понякога просто заспиваме, не сме нащрек и си плащаме за това. Треньорът ни предизвести за тази заплаха, само че въпреки всичко това се случи. Нямаме право на такива неточности ", съобщи белгиецът.

" През второто полувреме се стегнахме, само че доста от пасовете ни бяха неточни и губехме единоборства. Вратарите виждат тези неща най-добре и би трябвало да се събудим. Всеки има неприятен ден, само че неналичието на интензитет е неприемлива “, добави Куртоа, до момента в който съгласно завърналият се в Република България Лайпциг нападател Тимо Вернер съобщи, че тимът му е нямало по какъв начин да направи по-добър мач от този против Реал.

" Играхме сходно на първия мач, само че този път вкарвахме. Веднъж щом вземем преднина, против нас е мъчно да се играе. Това важи и за спечелилия в Шампионската лига. Смятам, че нямаше по какъв начин да създадем по-добър мач, защото Реал Мадрид е извънредно мощен тим ", сподели той.
" Треньорът (Розе) ни сподели да бъдем смели, когато сме с топката и тъкмо това направихме. Селтик ни направи огромна услуга, само че към момента не сме постигнали това, за което се борим ".

Лайпциг е втори в група " F " с три точки пред Шахтьор Донецк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР