Старши комисар Живко Коцев може да поеме освободения от Петър

...
Старши комисар Живко Коцев може да поеме освободения от Петър
Коментари Харесай

Живко Коцев поема поста на главен секретар на МВР?

Старши комисар Живко Коцев може да поеме освободения от Петър Тодоров пост на основен секретар на Министерство на вътрешните работи . Това заяви радио „ Фокус “, базирайки се на свои източници. 

По-рано през днешния ден и освобождава поста, единствено няколко часа откакто президентът. 

В началото на юли Живко Коцев беше краткотрайно преназначен за заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи. Тогава, като причина за решенето, от сил овото ведомство акцентираха дългата неспособност на основен комисар Станимир Станев да извършва отговорностите си.

Живко Коцев е минал през всички равнища в системата на Министерство на вътрешните работи. Постъпва на работа във ведомството през 1991 година като служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи . Работил е като контрольор в бранш „ Престъпления срещу личността и грабежи “, шеф на бранш „ Грабежи “ , шеф на Четвърто РУ-СДВР, шеф на ОДМВР-Велико Търново, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. От март предходната година до юли е шеф на ОДМВР-София .

Сред спряганите имена за поста основен секретар е и това на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР