Старши комисар Атанас Ненков е назначен за директор на Областната

...
Старши комисар Атанас Ненков е назначен за директор на Областната
Коментари Харесай

Атанас Ненков е новият директор на ОД на МВР-Хасково

Старши комисар Атанас Ненков е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково със заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев, оповестяват от полицията. Досега поста заемаше Недан Хаджиев, който се връща в БОП.

Пред състава на дирекцията Ненков е бил показан от заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев.
Старши комисар Ненков е с дълготраен професионален опит в системата на Министерство на вътрешните работи. Започнал е работа през 1996 година и до 1999 година е бил в бранш „ Икономическа полиция “ и „ Борба с проведената престъпност “.

За интервала от 1999 година до 2001 година е бил шеф на „ Топливо-АД “, след което още веднъж се връща на работа, като шеф на районно управление (на МВР) на полицията в Хасково, където е до 2007 година Същата година е назначен за шеф ОДМВР – Хасково, като заема длъжността до 2009 година

След това е минал в редиците на „ Охранителна полиция “, където е заемал позицията на шеф бранш в районно управление (на МВР) на полицията в Тополовград. От 2014 година до в този момент е шеф отдел на „ Охранителна полиция “ в ОДМВР – Хасково.

Ненков е магистър по специалностите „ Право “ и „ Счетоводство и надзор “ в УНСС – София.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР