Старите приятелства ще бъдат забравени за кратко за срещата между

...
Старите приятелства ще бъдат забравени за кратко за срещата между
Коментари Харесай

Гуардиола: Старите приятелства ще бъдат забравени

Старите другарства ще бъдат забравени за малко за срещата сред Манчестър Сити и Бърнли в четвъртфиналите на шампионата за Купата на футболната асоциация в Англия (ФА Къп), счита мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола. Треньорът на Бърнли Венсан Компани, който е някогашен капитан на Сити, игра под управлението на Гуардиола сред 2016-а и 2019 година преди да премине в Андерлехт, където стана играещ треньор. Компани пое втородивизионния Бърнли през 2022 година и изведе отбора до лидерската позиция във краткотрайното класиране в Чемпиъншип с 83 точки след 37 кръга. 

" И преди споделих, че е хубаво, че ще се завърне в Манчестър, само че в последните дни мисля за това, което реализира през сезона. Не съм сюрпризиран от позицията на Бърнли в Чемпиъншип. Те са покрай това още веднъж да влязат във Висшата лига. Очаквам сложен дуел, защото те вършат невероятни неща на терена. Повече от уверен съм, че един ден Венсан ще се върне в Сити. Той е измежду легендите на клуба ", разяснява Пеп Гуардиола преди съботния конфликт. 

Испанският експерт акцентира, че цялото му внимание ще бъде ориентирано към срещата с Бърнли макар днешния чоп за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР