Стари изпитани механизми на руските служби са да прикриват най-важните

...
Стари изпитани механизми на руските служби са да прикриват най-важните
Коментари Харесай

Руските служби крият важните разузнавачи на невидими позиции, смята Атанас Атанасов

" Стари изпитани механизми на съветските служби са да прикриват най-важните си разузнавачи на невидими позиции като градинар, водач, готвач. " Това съобщи в ефира на БНР депутатът от Демократична България военачалник Атанас Атанасов.

По думите му имайки поради неналичието на дипломатически опит у госпожа Митрофанова, няма спънка персоналният ѝ водач да е водещият офицер. Според него в случай че се следи обществения живот, елементарно ще се разбере, кой работи в интерес на Русия.

" Трябва да се проследят през последните 30 години кои бяха медиаторите в българо-руските търговски връзки, кои продаваха петрол, кои осигуряваха нуклеарното гориво. Въпрос на политическа воля е да бъдат пресечени тези канали ", сподели още Атанасов.

Според депутата от Демократична България няма да се стигне до затваряне на съветското посолство в София и ще се търси дипломатическо решение на рецесията. " Затягането на обръча към Русия от демократичния Запад не е в нейна изгода, ще се търси пробив ", добави той.

Атанасов разяснява и договарянията, които Продължаваме промяната водят след връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление. Според него има огромен късмет кабинет с министър председател Асен Василев, да събере нужната поддръжка.

Правителство може да бъде определено единствено с болшинство, не се изискват гласовете на 121 депутати. Важно е да се каже, че през днешния ден България няма потребност от избори. Обществените настроения също са против предварителен избор, добави Атанасов.
 Очаква се изгонените съветски дипломати да изоставен България
Очаква се изгонените съветски дипломати да изоставен България

Това би трябвало да стане до края на деня
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР