Старата любов ръжда не хваща, са казали мъдрите хора. И

...
Старата любов ръжда не хваща, са казали мъдрите хора. И
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща! Денис Теофиков и Десита - отново заедно

Старата обич наслойка не хваща, са споделили мъдрите хора. И очевидно са прави, защото факт е новата (стара) двойка в родния поп-фолк - Десита и Денис Теофиков. Двамата бяха снимани в буйна целувка в столична дискотека, а фрагментът бързо обиколи обществените мрежи.

Виж още: Атанас Колев очарова със фотография, сподели прелестната си майка

Самата връзка не е доказана от двамата реализатори, само че съгласно родните таблоиди връзката им е прясна - от края на лятото. Десита и Денис се срещнали около работните си задължения и искрите още веднъж прехвърчали. 

Виж още: Рене Борисова: красива, елегантна и по-малката сестра на една от най-известните ни актриси

Четейки мненията под фотографията на двамата, виждаме, че почитателите не утвърждават изключително събирането им. Може би повода за това е точно раздялата им от началото на предходната година, чиято причина, твърдеше се, е невярност от страна на Денис. 

Виж още: Никол Станкулова с очарователна фотография: За няколко минути щях да се трансформира в апаш на куче

Самият Денис Теофиков постоянно е свързван с известни и не чак толкоз известни девойки. Нещо повече - той е същински плейбой, като името му е свързвано с имената на Малката и Анелия. От друга страна Десита пък пази ревниво персоналния си живот и за него не се знае прекалено много.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР