Стара Загора. “ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД е с безупречна

...
Стара Загора. “ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД е с безупречна
Коментари Харесай

„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД е с безупречна Система за управление на качеството след пореден одит

Стара Загора. “ТЕЦ Марица изток 2 “ ЕАД е с безупречна Система за ръководство на качеството (СУК). Това откри одит, осъществен от сертифициращия орган „ ТЮФ Рейнланд България ” ЕООД. В резултат на това се възобновява сертификацията на СУК на централата за интервал от три години – до 2021 година, с област на приложение: „ Производство и продажба на електрическа сила, даване на леден запас, балансираща сила, първично и вторично контролиране на честотата и контролиране на напрежението ”. това оповестиха от “ТЕЦ Марица изток 2 “ ЕАД .
С привършване на следващия сертификационен одит, централата навлиза в пети цикъл на сертификация, която стартира през септември 2006 година Одитът мина по признатия от сертифициращия орган проект и завърши без установени несъответствия или забележки.
На заключителния диалог одиторският екип в лицето на инж. Маргарита Христова посочи сполучливото прекосяване към новата версия на стандарта БДС EN ISO 9001:2015. Постиженията и високите резултати на функциониращата и непрекъснато подобряваща се Система за ръководство на качеството са самопризнание за напъните и компетентността на управлението и личния състав на сдружението в търсенето и налагането на модерни решения, механизми и принадлежности за угаждане условията на законодателството, пазара, клиентите и другите заинтригувани страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР