Стара Загора. Сдружение Изследовател“ и Община Стара Загора организират игра

...
Стара Загора. Сдружение Изследовател“ и Община Стара Загора организират игра
Коментари Харесай

Стара Загора: Рождествена игра за деца до 7 клас ще се проведе на Античния форум в града

Стара Загора. Сдружение „ Изследовател “ и Община Стара Загора провеждат игра навън за децата на града, която ще ги потопи в историята на Рождество със мощна доза зимно празнично премеждие. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Играта ще се организира на 16 декември (неделя), от 10.00 до 14.00 часа, на Античния конгрес „ Августа Траяна “.
Рождествената игра „ Открий подаръка “ е за участници от 1-7 клас, които ще се образуват в тимове по шестима и ще преминат през разнообразни провокации и игри, ще вземат решение загадки, с цел да познаят ключова дума, която ще им помогне да открият Подаръка. Играта лишава към час и половина, най-късно искащите могат да се включат в 14 часа, оповестяват уредниците. Те предизвестяват участниците да се облекат топло. Входът е свободен.
По време на играта ще бъде проведен и благотворителен базар, на който ще се оферират празнични картички и сувенири. Със събраните средства ще се закупят памперси и детски храни за бебетата в " Звено Майка и Бебе " към Комплекса за обществени услуги Стара Загора.
Повече за събитието може да научите тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР