Стара Загора отново дава сериозна заявка за разпознаваемост на световната

...
Стара Загора отново дава сериозна заявка за разпознаваемост на световната
Коментари Харесай

Стара Загора е част от най-голямото международно туристическо изложение в Берлин

Стара Загора още веднъж дава сериозна поръчка за известност на международната карта с присъединяване си в най-голямото интернационално туристическо ревю „ Internationale Tourismus-Börse “ (ITB). Браншовият конгрес се организира от 7 до 9 март в Берлин, а България е показана от 44 туристически компании и администрации. Предимствата на хилядолетния град и всички благоприятни условия, които дава старозагорският район в областта на туристическите услуги, презентират началникът на отрасловия отдел на Общинска администрация Маргарита Крумова и гл. специалист от отдел „ Спортни действия “ Таня Косева.

Българският щанд в Berlin Expo Center е ситуиран на 500 кв. м. повърхност, като това го прави един от най-големите досега.
-->
ITB – Берлин е най-престижното събитие за туристическата промишленост от целия свят,  което се организира от 1966 година През 2019 година на него са се показали над 10 000 изложители, а присъединяване са взели 113 500 експерти от над 180 страни. През последните три години, ревюто се организираше единствено в цифров формат, поради COVID-19 пандемията. През 2023 година ITB се завръща, като се организира в нов формат, предопределен единствено за експерти в сектора – като B2B платформа, която дава опция на туристически компании и дестинации от целия свят да обменят опит, хрумвания и да надграждат своите туристически артикули.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР