Стара Загора. Община Стара Загора предизвика фурор на 36-ото Международно

...
Стара Загора. Община Стара Загора предизвика фурор на 36-ото Международно
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината предизвика фурор на 36-ото Международно туристическо изложение Ваканция&СПА експо

Стара Загора. Община Стара Загора провокира възторг на 36-ото Международно туристическо ревю Ваканция&СПА експо в София, което бе намерено от министъра на туризма Николина Ангелкова. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Старозагорският щанд, с изцяло актуализирана концептуална визия, новият бранд и показаните за първи път туристически карти на града и района, получиха доста високи оценки, както от министъра и формалните лица, по този начин и от посетителите на щанда, заяви отрасловият зам.-кмет на Община Стара Загора Красимира Чахова.
Според министър Ангелкова, показаният метод можел да бъде образец за останалите общини, които развиват туризъм. Правителството и екипът на Министерството на туризма застават зад всяка самодейност, показана от бизнеса и общините, която разкрива големия туристически капацитет на България и характерните артикули на районите. Само с общи старания можем да надградим постигнатите рекордни резултати в бранша през последните три години, съобщи тя при откриването на най-големия и влиятелен конгрес в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите.
Новият щанд, с който се показва на ревюто общинският туристически център в Стара Загора, е професионално построен и впечатлява с новия метод на представяне на общината, района, туристическия артикул и налагането на новия бранд. Визията на щанда затвърждава визията за Стара Загора като едно модерно, отворено, положително и положително място за бизнес и живот. Неговите стопански триумфи и туристически благоприятни условия, в комбиниране с имиджа на един от най-динамично разрастващи се градове в България, с обичаи и класа от древността, са кодирани сполучливо в новия туристически бранд. А посредством него градът е преосмислен и прелъстителен за туристи и търсачи на завършения.
Българските щандове ме впечатляват доста, защото всяка последваща година общините се стараят от ден на ден и повече. Прави усещане, че непрестанно се усилват участниците в ревюто, което е радостно, тъй като това събитие става основно за поощряване на туристопотока към страната, сподели още министър Ангелкова, която си направи фотография пред старозагорския щанд. Тя заяви, че ще бъде стартирана платформа към уеб страницата на министерството, където общините да споделят свои презентации, видеа и по този начин в допълнение да се надгражда туристическият артикул.
Министър Ангелкова обърна внимание, че единствено преди дни Министерството на туризма разгласи новата си самодейност „ Естествено в България – 2019 година на вътрешния туризъм “, която ще насърчи притока на български туристи към към момента малко познати забележителности в страната. Проектът ще даде спомагателен късмет да покажем вино и кулинария, културно-историческото ни завещание, опциите за авантюристичен и набожен туризъм, които да надградят главните зимни и летни ваканции. През предходната година близо 3,9 млн. българи са пренощували в местата за настаняване с най-малко 10 кревати.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР