Стара Загора. На 30 март в Общинската спортна зала Иван

...
Стара Загора. На 30 март в Общинската спортна зала Иван
Коментари Харесай

Стара Загора: Над 200 състезатели ще участват в Международния турнир по свободна и класическа борба „Динко Петров“ на 30 март

Стара Загора. На 30 март в Общинската спортна зала „ Иван Вазов “ в Стара Загора ще се организира Деветото издание на Международния шампионат по свободна и класическа битка „ Динко Петров “ за момчета и кадети. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Организатори са Клуб по битка „ Берое “, Община Стара Загора и БФБ. Състезателните битки стартират от 9.00 часа. Официалното разкриване ще бъде преди финалите - в 16.00 часа.
Участват представители на 30 български клуба. В града към този момент дойдоха състезателите от Съединени американски щати, водени от някогашния играч на „ Берое “ Иван Делчев. Очакват се борци от македонски, турски и гръцки клубове, както и представители и на Украйна. Над 200 са поръчките за присъединяване в шампионата, оповестяват от клуба по битка. Сред формалните посетители са поканени международни и олимпийски първенци като Христо Маринов, президент на федерацията, Валентин Райчев, Валентин Йорданов, Станка Златева и други Старозагорският клуб ще се показа с над 25 състезатели в този шампионат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР