Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора и доброволци

...
Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора и доброволци
Коментари Харесай

Стара Загора: Младежкият общински съвет и доброволци от БЧК организират кампания за борба със СПИН

Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора и доброволци от Български юношески червен кръст (БМЧК) провеждат акция във връзка 1 декември - Световен ден за битка със СПИН. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Днес от 18.00 часа в Младежки дом - Стара Загора ще има прожекция на кино лентата „ Ти гониш ”, който показва рисковете от заразяване със СПИН и методите за разпространяване вируса. След това ще се организира полемика на тематика „ Моето здраве е моето право ”, проведена от Младежки общински съвет благодарение на Регионална здравна ревизия - Стара Загора, дружно с младежи от клуб „ Зараза “ към съдружие „ Самаряни “, Превантивно-информационен център по зависимости, съдружие „ Свят без граници “ и БМЧК.
Ще има опция за непринудено консултиране и проучване за ХИВ/СПИН в мобилен кабинет на Регионална здравна ревизия – Стара Загора от 18.00 до 20.00 часа. Мобилният кабинет ще бъде разполагаем на искащите и на 1 декември от 11.00 до 12.30 часа в Стара Загора на паркинга в региона на Градски плувен басейн, както и от 12.30 до 14.00 часа в централна градска част (бул. „ Цар Симеон Велики “ и бул. „ Руски ” - централен РЕП).
На 1 декември Младежки общински съвет провежда и осведомителна акция. Ще се раздават осведомителни материали и кондоми, ще има игри с младежи по тематиката, както и писане на послания, свързани с мотото на акцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР