Стара Загора. Международният младежки център в Стара Загора провокира младите

...
Стара Загора. Международният младежки център в Стара Загора провокира младите
Коментари Харесай

Две младежки академии ще се проведат в Стара Загора

Стара Загора. Международният юношески център в Стара Загора предизвика младежите с провеждането на две юношески академии и едно дълготрайно образование. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Трите формата са с предизвикателните заглавия „ Модата - инфлуенсъри “, „ 4Д академия за доброволци “ и „ Как да бъркаме сполучливо? “. По създание образованията следват одобрената процедура на Международния юношески център да развива у младежите лидерски умения, дарба за работа в екип, емпатия и създаване на полезности, основани на приемливост и приемане на разликите сред хората.

Обучението „ Как да бъркаме сполучливо? “ започва на 25 март и ще се организира всеки четвъртък от 19.00 часа в онлайн платформата google meet. В качеството си на обучители, с изключение на специалистите от ММЦ, ще се включат и младежи от целевата група на центъра.

На 6 април се дава старт на „ 4Д академия за доброволци “, проведена от ММЦ. Модулите на образованието ще се организират всеки вторник от 19:00 часа в платформата google meet.

Mладежката академия, носеща провокативното заглавие " Модата – инфлуенсър “, е с начало 8 април. Модулите ще се организират всеки понеделник и четвъртък с начален час 19:00.

Форматите са налични за всички младежи на възраст сред 15 и 29 години. Екипът на Международния юношески център приветства присъединяване на родители, учители и всички заинтригуваните от тематиките жители.
Повече информация за обучителните формати и дейностите на Международния юношески център можете да откриете на адрес: https://www.facebook.com/InternationalYouthCenterStaraZagora.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР