Стара любов е причината двамата добричлии - Преслава и Галин

...
Стара любов е причината двамата добричлии - Преслава и Галин
Коментари Харесай

Защо няма да чуем дует между Преслава и Галин?

Стара обич е повода двамата добричлии - Преслава и Галин да не записват общо парче към този момент толкоз години.

Макар двамата да са най-популярните реализатори сега и ползата към тяхно общо парче да е голям, такова надали ще се реализира скоро. А повода е повече от забавна.

Преслава има дует с всички настоящи мъже в поп-фолка, с изключение точно на Галин. Макар двамата да се познават от деца и даже да са пели дружно в оркестъра на бащата на Галин, през днешния ден е мъчно да се приказва за техен взаимен план.

Двамата реализатори не един път са разгласявали в своите изявленията, че доста харесват плановете си, самата Преслава даже похвали отношението на Галин към конкуренцията му (Фики), за разлика от отношението на Галена към съперниците, в предаването Открит микрофон през предходната година.

Причината да не запишат общо парче, обаче е тънкият лед, който стои сред сестрата на Преслава и бащата на Галин, написа Хотарена. Преди години по въпроса имаше голям брой публикации, самият Галин също с половин уста удостовери в предаването Папараци, че е дал прошка на татко си за грешките в предишното. Но точно мненията за остаряла връзка на Ивелина Колева и бащата на Галин са комплицираният въпрос, който би се отворил още веднъж при техен общ дует.

По въпроса към момента самата Ивелина не е говорила обществено, дали новините са правилни. Галин и Преслава имат само featuring, в който Преси взима малко присъединяване и то единствено в песента, само че не и в клипа.

"На Египет фараона " пък неотдавна означи своя 27-ми рожден ден, точно в Египет, чака се скоро да пусне и новият си шлагер. Галин е изпълнителят с най-вече участия в Пайнер мюзик в последните две години и кариерата му сега върви стремително нагоре.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР