Стъпка по стъпка сагата с трансфера на Кристиано Роналдо в

...
Стъпка по стъпка сагата с трансфера на Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Ново начало: Кристиано Роналдо пристигна в Торино

Стъпка по стъпка сагата с прехвърлянето на Кристиано Роналдо в " Ювентус " се разплете, а през вчерашния ден (29 юли) португалската футболна звезда кацна на италианска земя и е единствено въпрос на часове да организира първата си подготовка с новия отбор.

Бившият футболист на " Реал " подписа с клуба преди месец, като се появи въз основата на " Юве " единствено за медицински проби, а по-късно се върна към фамилната си отмора. Ваканцията обаче свърши и Роналдо е подготвен за нови подвизи на терена.
Роналдо: Целта ми е да развеселявам тифозите Португалецът продължава да сипе суперлативи по адрес на новия си тим
Той дойде в Торино с частния си аероплан и приятелката си Джорджина. Двамата бяха защитавани от солидна защита на летището, а футболистът се появи в положително въодушевление и поздрави всички чакащи го.

Cristiano Ronaldo arriving at Turin's Caselle airport pic.twitter.com/NOwV2PxhNg
— Tarek Khatib (@ADP1113) July 29, 2018

Компания от близко му правеше синът му Матео, бавачка се грижеше за дребната Ева, а самата Джорджина носеше най-малкото попълнение в фамилията - Алана-Мартина.

Шест джипа ескортираха футболиста при излизането му от летището. Очаква се той да се появи през днешния ден за първа подготовка въз основата на " Юве ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР