Станя Георгиева е новият маркетинг мениджър за България на международната

...
Станя Георгиева е новият маркетинг мениджър за България на международната
Коментари Харесай

foodpanda България с нов маркетинг мениджър

Станя Георгиева е новият маркетинг управител за България на интернационалната платформа за поръчки и доставки на храна foodpanda.

Тя попада в екипа на компанията в миг, в който компанията се стреми да затвърди лидерските си позии на родния пазар и да усили своето покритие, тъй че хората от множеството градове на България да имат достъп до услугата. Нейните отговорности включват ръководство на маркетинговата политика на марката, съгласуваност на маркетинговите стратегии в съответните отдели, разбор и оценка на пазара, както обмисляне на вярна информационна тактика.

„ За мен е чест и привилегия да съм част от фамилията на foodpanda - компания, която разполага с безграничен запас от принадлежности в онлайн пространството и цифровата среда. Целта ни е да улесним оптимално всекидневието на нашите консуматори като предлагаме качествена, бърза доставка на обичаните храни посредством лесна за приложимост цифрова платформа “, съобщи Станя Георгиева

Станя има повече от 10 години опит в маркетинга и връзките, като в нейното портфолио се отличават компании от ранга на Нестле, Филип Морис и Лореал. Изкарва 4-месечен стаж (август-декември 2009 г.) в седалището на Нестле във Вевей, Швейцария, където подкрепя създаването и осъществяването на разнообразни информационни стратегии.

Има бакалавърска степен " Международни стопански връзки " от Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “, както и сполучливи изкарани три семестъра в университет " Фридрих-Александър " Ерланген - Нюрнберг, Германия.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР