Станка и мъжът й Адрина доволни, че са намерили адекватен

...
Станка и мъжът й Адрина доволни, че са намерили адекватен
Коментари Харесай

Дъщерята на Желю Желев излекува щерка си от нарколепсия

Станка и мъжът й Адрина удовлетворени, че са намерили съответен доктор за детето

„ Моята щерка мина доста дълъг път – седем години не получихме съответна диагноза за Анна Луна. Лутахме се, само че към този момент знам за решението на казуса с огромната ми щерка – заболяването й се назовава нарколепсия и сме взели ограниченията Щерка ми е добре, към този момент всичко е наред “, показа дъщерята на президента Желю Желев – Станка Желева. 

В България не са малко хората, които страдат то болестта, което е мъчно откриваемо.

„ Преди да стане на осем години, Анна Луна бе изпълнена с сила, сърцето на компанията, постоянно усмихната и доста отзивчива. Изведнъж – по средата на осмата си година, стартира да заспива най-неочаквано, да става избухлива, раздразнителна и постоянно изтощена. Престана да поддържа връзка и да играе, затвори се в себе си, стартира да спи доста неспокойно през нощта, да се опасява да спи на мрачно, обясняваше, че има кошмари непрестанно и вижда сенки и хора в стаята си. Рязко стартира да пълнее и да няма сила за нищо! Всяко пробуждане заран за учебно заведение, пътешестване или просто излизане от у дома се трансформира в тестване за нея и за цялото семейство. Когато се смееше, долната част на лицето се отпускаше по един много необикновен метод “, споделя Станка.

Семейството обикаля психолози, невролози, ендокринолози, хомеопати, психиатри… Накрая се отхвърля. Всички я диагностицирали с тежък пубертет, разкрили й инсулинова устойчивост . Наложило се и да сменят учебно заведение, тъй като подигравките на съучениците не й помагали, когато заспива в час.

Накрая майката попаднала на пост във връзка Световния ден на нарколепсията. Установила, че щерка й има всички признаци и се свързала с доктор Чипев, който към този момент сложил диагнозата, след което почнали съответно лекуване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР