Станислав Иванов изигра последния си мач с екипа и изказа

...
Станислав Иванов изигра последния си мач с екипа и изказа
Коментари Харесай

Стаси Иванов: Левски остава отборът на сърцето ми и дано се върна един ден

Станислав Иванов изигра последния си мач с екипа и изрече мнението си след загубата на своя отбор от. " Сините " изгубиха с 0:1, а Стаси ще продължи кариерата си в Съединени американски щати в тима на Чикаго Файър.

" Няма по какъв начин да се усещам добре, излязохме за победа, само че не мисля, че играхме неприятно. Последните 20 минути огромният тим на ЦСКА лежеше и бавеше играта. Ако и ние бяхме в това състояние, щеше да е по този начин, само че беше грозно по този начин да бавят.

Левски остава тимът на сърцето ми и дай Боже един ден да се завърна. Благодаря на Славиша. Той, когато пристигна, настояваше да се върна в тима.

Левски ще се оправи рано или късно, просто е въпрос на време. Не скърбя за нищо, изиграх съвсем 100 мача, във всеки един дадох 100% от себе си.

Не съм афектиран на управлението, те доста са ми помагали в моя интервал в Левски, благодаря и на тях. Мотивиран съм да се потвърдя в Съединени американски щати, тъй като Левски към момента държи част от правата ми и по този начин мога да им оказа помощ и в бъдеще. Тук пораснах, Левски ме направи това, което съм. Не желая да се сбогувам, уповавам се някой ден да се завърна още веднъж ", приключи Иванов.
efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР