Стандартните билети бяха пуснати общо в 9 часа сутринта в

...
Стандартните билети бяха пуснати общо в 9 часа сутринта в
Коментари Харесай

Билетите за фестивала Гластънбъри се разпродадоха за по-малко от час, след като „търсенето значително надхвърли предлагането“

Стандартните билети бяха пуснати общо в 9 часа сутринта в неделя.

В обява до X, някогашен Twitter, на 9.57 сутринта, уредниците написаха: „ Билетите за Гластънбъри 2024 към този момент са разпродадени.

„ Благодарим на всички, които си купиха и съжаляваме за тези от вас, които пропуснаха тази заран, когато търсенето беше огромно превишено предложение.

„ Ще има препродажба на всички анулирани или върнати билети напролет на 2024 година “

Билетите за пътешестване с рейс бяха пуснати в продажба на 16 ноември и уредниците оповестиха, че са разпродали 25 минути откакто пуснаха онлайн в 18:00 ч.

Продажбите на билети за фестивала през 2024 година бяха отсрочени с две седмици, откакто клиенти оповестиха за проблеми с регистрацията си.

Бъдещите гости на фестивала трябваше да регистрирайте се авансово, с цел да купите билети за петдневното събитие в опит да се преборите с рекламирането.

Изображение: Сър Елтън Джон изнесе последния си концерт в Обединеното кралство на тазгодишния фестивал

Часове преди първата партида от продажби на билети, уредниците сподели, че някои почитатели са твърдяли, че не са били известени, че регистрациите им са изтекли и " от почтеност " към тях продажбата е била отсрочена.

Билетите за фестивала идната година костват £355 (плюс £5 такса за резервация ) – нарастване от £335 през 2023 година и £285 през 2022 година

Онези, които имаха шанса да си обезпечат входен пропуск, трябваше да платят депозит от £75 авансово, като неизплатеното салдо трябваше да бъде платено до първата седмица на април.

Ще бъде добавена спомагателна такса за трансфер с рейс.

Събитието, което включва повече от 3000 реализатори, ще се организира от 26 до 30 юни, макар че съставът е следва да бъде оповестено.

Прочетете повече в Sky News:
Феновете на Тейлър Суифт в сълзи след анулацията на концерта на звездата

По-рано този месец съорганизаторът на Гластънбъри Емили Ийвис сподели, че известията, че Мадона, Дуа Липа и Coldplay ще оглавят класацията, са „ погрешни “.

В Instagram тя написа: „ Както постоянно, има доста спекулации и неспокойствие по отношение на това кой ще свири в Гластънбъри. < /p>

„ В момента работим върху състава денонощно, само че той към момента се трансформира всеки ден. “

Въпреки това, тя неотдавна разкри, че огромна изпълнителка е резервирана за the legends slot.

Фестивалът беше подложен на критика за това, че предходната година имаше хедлайнери напълно от мъже с Arctic Monkeys, Guns N' Roses и сър Елтън Джон, който изнесе последния си концерт в Обединеното кралство.

Фестивалът беше анулиран през 2020 година и 2021 година заради пандемията от COVID-19.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР