Стандарт“ открива първата национална онлайн кампания Да! На българската храна“.

...
Стандарт“ открива първата национална онлайн кампания Да! На българската храна“.
Коментари Харесай

Стандарт“ с първа национална онлайн кампания

„ Стандарт “ открива първата национална онлайн акция „ Да! На българската храна “. Тази година тематиката е „ Пандемията и бъдещето на агросектора “.
В продължение на 14 години в дните преди огромните християнски празници събираме бизнеса и властта, с цел да си сверим часовниците, да набележим проблемите и да потърсим тяхното решение. И да отправим значимо обръщение в дните преди огромното извършване на покупки – изберете български храни за своята софра!
Тази година резервираме кредото на акцията, само че променяме формата. Вместо на кръгла маса, ще поддържаме връзка през страниците на вестника и през осведомителната организация standartnews.com. Участниците са бизнесът, властта, медиите.
Темите са:
1. Да изберем българското – поддръжката за родните производители е по-нужна от всеки път
2.  Пандемията и новата стратегическа роля на бранша – значим за изхранването на популацията и приходите от експорт
3. Държавната помощ – до каква степен стигат дотациите и кои са новите ограничения за стимулиране на компаниите и потреблението
4. Износителите - по какъв начин се застрахова рискът при отсрочено заплащане на доставките у нас и в чужбина
5. Ограничителните ограничения – при какви условия ще работят пазарите
6. Проверките преди Великден – БАБХ и КЗП гаранти против измами в дните на празничното извършване на покупки
7. Търговските вериги – по какъв начин ще оказват помощ на българските производители
8. Селското стопанство и опцията за спомагателни приходи за безработните
9. Добрият образец – по какъв начин положителните стопани и мениджъри трансформират бизнеса си, с цел да оцелеят в рецесията
Мненията на производителите, преработвателите и търговците ще бъдат в изданията ни, само че дружно с това ще бъдат поместени и като въпроси, които ще зададем към изпълнителната и законодателната власт. От тях чакаме както отговори на съответните ви въпроси, по този начин и визия за бъдещето на аграрния бранш в новите условия на здравна и финансова пандемия.
И тази година съществени сътрудници на самодейността ни са Министерство на земеделието, в лицето на Българската организация за сигурност на храните и Министерство на стопанската система, посредством Българската организация за експортно обезпечаване.
Кампанията ще продължи най-малко до края на изключителното състояние, като всеки петък материалите по тематиката ще бъдат завършени в особено приложение „ Да! На българската храна “ и оповестени на водещо място организация " Стандарт " (www.standartnes.com), която към този момент има над 1 450 000 читатели месечно.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР