Станахте ли вече част от фен общността на любимия си

...
Станахте ли вече част от фен общността на любимия си
Коментари Харесай

Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още сега в Carlsberg “Домът на феновете”

Станахте ли към този момент част от почитател общността на обичания си тим в Carlsberg “Домът на почитателите ”? Регистрирайте се в този момент и “последвайте ” обичания си тим от италианската Серия " А "!

А в случай че сте почитател на Ювентус или Наполи, тази седмица Sportal.bg ви дава опцията да покажете своите футболни познания като участвате в нашата " Мач игра ”. Всеки регистриран консуматор може да даде своите прогнози за дуела и да се снабди с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник.

От Вас се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс. 
 За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фенът, който най-добре познава италианския футбол!

Гостите от Наполи са безапелационен водач в класирането на Серия " А " с актив от 75 точки и е единствено въпрос на време по кое време ще завоюват своята трета купа на Италия. Домакините от Ювентус се намират на седмото място в подреждането с 44 точки на сметката си. През януари двата отбора се срещнаха на „ Диего Армандо Марадона “, като тогава неаполитанците разгромиха своя противник с безапелационното 5:1. Последната им победа против „ Старата госпожа “ в Торино обаче е от април 2018 година с минималното 1:0. Любопитното е, че Ювентус е най-силният хазаин в шампионата през сезона (11 триумфа, 3 ремита и 1 загуба), а Наполи е най-хубавият гол (13 победи, 1 тъждество, 1 поражение).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР