Станах прадядо за първи път! Роди ми ce правнучката Даяна,

...
Станах прадядо за първи път! Роди ми ce правнучката Даяна,
Коментари Харесай

Хисарския поп стана ПРАДЯДО за първи път! Радва се на принцеса Даяна

„ Станах прародител за първи път! Роди ми ce правнучката Даяна, която аз назовавам принцеса Даяна. Това е най-големият ми подарък за Коледа. “

Това показа първо пред „ България Днес “ титулуваният реализатор Хисарския поп. Димитър Андонов , както е същинското име на артиста, описа, че момиченцето се появява на бял свят преди няколко дни. Даяна е щерка на огромния внук на Хисарския поп Димитър, който е кръстен на известния си дядо.

„ Даяна има моята писмен знак в името си, както и буквичката на баща си и това ме прави още по-щастлив. Много огромна наслада ни е, цялото семейство не можем да й се нарадваме от благополучие “, сподели още пред вестника Андонов.

Другият му внук Мариян, неотдавна вдигнал женитба с обичаната си Силвия и артистът се надява, че и те ще го зарадват с правнуче.

Хисарския поп разкри още, че на 10 януари следващата година ляга на операционната маса болница в Панагюрище. Той най-сетне е съумял да събере средства за промяна на ставата на левия си крайник. Интервенцията на десния низък крак извърши по-рано тази година, с цел да може да върви обикновено и да няма потребност от поддръжката на патерица.

„ Много хора обещаваха да ми дарят средства, само че сметката ми все стоеше празна. Радват ми се на музиката и споделяха, че ще ми оказват помощ, само че това останаха празни обещания, тъй като никой не изпращаше пари “, описа с нотка на отчаяние изпълнителят на вселенския шлагер „ Дай си сърцето “.

Живот и здраве, след сполучливото прекосяване на интервенция Хисарския поп е възнамерявал 15 нови песни. „ Всичко го върша за народа, нямам нито стотинка облага от тези песни. Но като виждам в интернет, че милиони хора ме гледат и слушат, ми става хубаво и протоколирам нови песни. В момента имам общо 325 песни на флашки, които може да слушате без спиране повече от 30 часа. Не знам някой различен реализатор да може да се похвали с нещо сходно “, добави 80-годишният създател.

Той признава, че здравословно се усеща добре макар сериозните болежки в крайници. И си пожелава да е жив и здрав и следващата година да се радва на правнучета и хубави песни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР