Станах певица малко на шега. На родителите казах, че ще

...
Станах певица малко на шега. На родителите казах, че ще
Коментари Харесай

Емануела: Родителите не ми говориха 4 години, когато разбраха, че съм станала певица

" Станах певица малко на смешка. На родителите споделих, че ще изучавам медицина, само че в това време направих няколко песни и вървях на прослушване. Криех от нашите, че съм подписала контракт с музикална компания. Когато схванаха, близо 4 години не ми говореха “ – показа Емануела пред Алекс Сърчаджиева в " Животът по автентичен случай “.

" Бързо станах известна, на третата ми ария мисля. Тогава времената бяха разнообразни, елементарно можеше да имаш достъп до публиката. Сега има доста нови реализатори, хората се наситиха “ – разясни певицата, която е родена като Емилия, само че след това сменя името си. 

" В офиса на компанията пристигна вестник, към който имаше диск с кино лентата " Емануела “. Видях диска и споделих: Това ще ми е псевдонимът “ – описа 41-годишната софиянка.

Тя ражда първото си дете на 18.

" С Христо бях доста изнервена и паникьосана, въпреки че доста хора ми помагаха. С Митко не беше по този начин, тъй като към този момент бях по-зряла, по-спокойна “ – разясни певицата 

От работата най-вече я изморява дългото пътешестване и връщането през нощта.

" Митко е в първи клас и заран го повеждам на учебно заведение, а съм се прибрала късно. От страстите постоянно не мога да заспя… Големият наследник доста ми оказва помощ “ – показа Емануела, която сътвори своя продуцентска компания.

" Не знам какво ме притегли в бащата на Митко. В началото беше сияен, мъжага, въодушевен, само че, като се върна в България, се промени тотално. Беше ми най-силната обич “ – призна Емануела, която не живее с бащата на второто си дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР