Стана ясно колко е заплатата на Михайлов на месец. Президентът на

...
Стана ясно колко е заплатата на Михайлов на месец.
Президентът на
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето колко е заплатата на Михайлов на месец и защо я получава в плик!

Стана ясно какъв брой е заплатата на Михайлов на месец.
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов получава много сериозна заплата за родните стандарти. Това разкри Бюлент Мюмюнов. Той употребява обществените мрежи, с цел да разяснява идния Конгрес на футболния съюз.
Заплатата на Михайлов
Мюмюнов показа, че Борислав Михайлов се разписва против 20 000 лв. на месец като президент на БФС. Спортният публицист също по този начин разкри, че някогашният вратар не получава своето заплащане по банков път, както е признато, а го взима в плик. Мюмюнов описа и какво може да чакаме от Конгреса на централата.
„ Би трябвало Борислав Михайлов и всички членове на Изпълкома на БФС да си подадат оставките идната седмица, НО какво идва по-късно? (ако четете докрая, ще разберете и каква е заплатата на Михайлов в БФС). 1. Дори в оставка, те резервират функционалностите си до нов Конгрес, КОЙТО ТЕ ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ 2. Те НЯМА да го провеждат, единствено в случай че Димитър Бербатов бъде вписан като президент на БФС, откакто завоюва Конгреса от март 2022-а. 3. За да може Бербатов да бъде вписан, тъй че да може да провежда Конгрес, 3 клуба ( “Възраждане ” на Веселин Мишев (футболен съдия), “Академик ” София на Вихър Данчев и “Бароко ”) и ЕДНО частно лице – Емил Костадинов, би трябвало да отдръпват жалбите си в съда за легитимността на Конгреса от март 2022-а). Ако това не стане – идващ конгрес ще бъде ОРГАНИЗИРАН още веднъж от Боби и отново има опция за тарикатлъци. 4. Жалбите могат да паднат, в случай че Държавата натисне клубовете.5. Друг вид е ФИФА да се намеси и да наложи служебно ръководство, което да провежда Конгрес без значение.
Знаем, че клубовете избират президента, само че в този момент над 140 клуба са изключени от структурите на БФС – всеки един от тях поддържа Бербатов.

Ако тези клубове не се върнат, на идващ Конгрес – Бербатов стартира с МИНУС 140 гласа. 85% от тези клубове са упрекнати в това, че нарушават имиджа на БФС и по тази причина са изключени. Останалите – че не е заплащат членски импорт или че са им открити нарушавания в метода на работа.

Друг проблем е, че има едни СТОТИНА фиктивни клуба, които са „ основани “ от БФС изкуствено. Те не извършват никаква активност, само че могат да гласоподават на Конгрес. Което значи, че в случай че БФС не върне тези 140 клуба и си обезпечи тези 100 “фиктивни ” гласа – те са с преднина от към 240 гласа още на старта.
Всичките ни елитни клубове – с доста дребни изключения, са подвластни от БФС под една или друга форма. Дали посредством по-леки ограничения за натурализиране на играчи, дали посредством някакви преференциални финансови схеми, и така нататък А за тези, които се интересуват – заплатата на президента е 20 000 лева в плик. Не по банков път. Така стоят нещата на този стадий “, написа спортният публицист. Писмото е оповестено в обществените мрежи и публикувано от Българска национална телевизия. Още вести четете в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР