Стана ясно, че управляващата коалиция се разправя, и то публично,

...
Стана ясно, че управляващата коалиция се разправя, и то публично,
Коментари Харесай

Поканиха Мая в ефир, тя с голямата си уста попиля Петков: Върви в мола да си купуваш депутати!

„ Стана ясно, че ръководещата коалиция се разправя, и то обществено, по тв приемниците, за пари и за публични поръчки в миг, когато хладилниците на хората са празни и те се тормозят за насъщния ”. Това сподели в ефира на NOVA NEWS Мая Манолова, водач на партия „Изправи се, България“. По думите ѝ към този момент не става дума за правила и полезности, а за оставане във властта непременно и на четирите партии.

Тя разяснява, че „схемите в енергетиката и пътищата от ръководството на Борисов, вместо да се разплетат, са прибрани и надградени от новата власт и към този момент работят за четворната коалиция“. Ето за какво съгласно Манолова всички приказки за нулева корупция са обидни. „ Лицемерието би трябвало да има някакви граници ”, уточни тя.

„ Коалиционната рецесия прерасна в държавна и скоро ще стане парламентарна ”, уточни Манолова.

Тъй като Политическа партия твърди, че тази седмица ще стане ясно по какъв начин ще приключат диалозите с 12-имата депутати, нужни за болшинство при гласоподаване на решения в Народното събрание, Манолова прикани въпросните договаряния да са обществени. „ Може би молът е подобаващото място за търговия с депутати. Там в действителност стартира и съдружната сглобка. Нека да забележим каква е цената на тези 12 депутати“, разяснява водачът на „ Изправи се, България“.

Тя прикани Бойко Рашков да обърне внимание на проблема поради тези „ ежедневните обществени предложения за пазаруване на депутати“. „ Това сигурно съставлява състав на закононарушение. А и е тежко неморално“, безапелационна бе Манолова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР