Стана ясно, че разстреляният показно с два куршума в главата

...
Стана ясно, че разстреляният показно с два куршума в главата
Коментари Харесай

Изплуваха врътки, с които разстреляният на Околовръстното Драгополов е мамил клиенти на луксозни возила

Стана ясно, че разстреляният показно с два патрона в главата на Околовръстното шосе в София 46-годишен Николай Драгополов е въртял схеми с кухи компании и подставени лица.  Мъжът, който няма нито едно сдружение на негово име, се е съгласил да стане прокурорски очевидец по дело против група за източване на Данък добавена стойност.

Припомняме, че ултралуксозният джип „ Мерцедес “ G класа, в който бе погубен Драгополов във вторник, е разгласен за продажба от автокъща за 135 000 лв.. Мъжът се е водил неофициално шеф на автокъщата, само че по документи тя е благосъстоятелност на Кирил Кирилов от Видин.

Убитият е карал в последните месеци над 20 първокласни автомобила, които са оповестени за продажба в автокъщата на Околовръстното. Сега пък стана ясно по какъв начин тъкмо е работила въпросната автокъща.

Според главната версия за разстрела на Драгополов е, че той е имал спор с някогашен сътрудник, с който вкарвали коли от Франция и въртели схеми с Данък добавена стойност. 

Колите били основно от марката „ Ауди “ и „ Мерцедес “, които се търсят у нас най-често. Според схемата се взимали главно от Франция, идвали и от Испания, по-късно номерата им се преправяли и на крайните клиенти по документи се представяли като импорт от Германия.

Драгополов обитавал най-вече в чужбина – тъкмо Испания и Франция, само че от предходната година се върнал в България поради коронавирус пандемията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР