Стана ясна самоличността на мъжа, който скочи на бой с

...
Стана ясна самоличността на мъжа, който скочи на бой с
Коментари Харесай

Ясна е самоличността на джигита, скочил на бой с палка на Столичния околовръстен път

Стана ясна самоличността на мъжа, който скочи на пердах с железна палка на Околовръстното на София. Името му е Калоян Георгиев. След подаден сигнал в Министерство на вътрешните работи, водачът на луксозния автомобил е открит и извикан в КАТ- София. Той описа пред Нова телевизия, че случаят е от 15 март и той има друга версия. 

“Той пръв ме засече, понижи и пръв съвсем спря на пътя. Това беше в обстановка, в която той беше пред мен. След това аз го изпреварих известно време карах до него, тъй като в резултат на неговото засичане стана голям трафик на Околовръстното, при което аз минах в междинна лента, с цел да го изпреваря и да продължа. И лява, и междинна лента се движеха супер постепенно. От там насетне той смъкна прозореца, стартира нещо да ми ръкомаха, аз смъкнах моя да видя какво желае и това е ", описа Калоян Георгиев. 

Така Калоян решил, че е по-добре да спре. А палката била за самоотбрана.

“Нищо не съм желал да показвам. Той си беше свалил прозореца, хвърли бутилка минерална вода по мен, което ме тормози. Когато слизаш и някой те заплашва е хубаво да имаш нещо да се защитиш. Нито съм я употребявал, нито той е потърпевш ", изясни Георгиев.

Шофьорът е безапелационен, че не би трябвало да се стига до експанзия на пътя.

“Съжалявам,  да, такива обстановки - въобще не би трябвало да се стига до тях, само че в последна сметка сме хора, страсти ", изясни той. 

Калоян получи акт от КАТ. Авторът на видеото отхвърля коментар пред медиите. Той също е извикан за пояснение в полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР